Epizoda 28: Posebna praznična epizoda ob 7. rojstnem dnevu

Vabljeni k poslušanju posebne, praznične epizode Pod črto podkasta. Hvala vsem, ki ste se pridružili – še nikoli nismo imeli toliko gostij in gostov v eni epizodi!

Pri Pod črto praznujemo sedmi rojstni dan! Ker ne moremo praznovati v živo s torto, vas vabimo na praznovanje v podkastu. V tokratni epizodi pa o svojem delu ne bomo govorili predvsem mi sami, ampak smo besedo prepustili našim dolgoletnim sopotnicam, sopotnikom, bralcem in bralkam pa tudi tistim, ki najraje poslušate naš podkast. Hvala vsem, ki ste se pridružili praznovanju!

Prisluhnite epizodi:

Play

V tej posebni epizodi lahko prvič slišite dve naši novi sodelavki Ano Gabrovec in Nino Hlebec. Predstavila se je naša vizualna ekipa, ki jo sestavljata Metod Blejec in Una Rebić. Oglasil se je Milan Fras, ki skrbi za dobro slišnost naših podkastov, povabili smo tudi nekatere člane in članice našega sveta zavoda in strokovnega sveta: Aljaža Vindiša, Sandro Bašić Hrvatin in Boštjana Špetiča. Razloge za podporo Pod črto je naštel naš dolgoletni donator Andraž Logar, svoje bralske komentarje pa so nam poslali še Aleksandra Goropevšek, Jure Koren in Marko Zupanc.

Zanimalo nas je, kdaj so prvič slišali za Pod črto in s katerimi novinarskimi zgodbami in preiskavami nas najbolj povezujejo. Izvedeli smo tudi, katere naše zgodbe so se jim zdele najbolj pomembne in zakaj.

Vse goste sva tudi tokrat povezovala Taja Topolovec in Lenart J. Kučić.

Vabljeni k poslušanju!

 

Vsebine na Pod črto, ki jih omenjamo v podkastu:

 

Nastanek tega članka ste omogočili bralci z donacijami. Podpri Pod črto

Več o: #7 let Pod črto #podkast

Deli zgodbo 0 komentarjevVeč iz teme: Podkast

Naše zgodbe in razkritja v zvočni obliki.

46 prispevkov

Epizoda 43 – Poplave v Sloveniji: Selitve z ogroženih območij

V novi epizodi Pod črto podkasta smo šli v Zgornjo Savinjsko dolino. Preverili smo, kakšno je stanje štiri mesece po …

Tema: Okolje, Podkast
Podcast,

Epizoda 42 – Neudeležba na volitvah: Evropski parlament pritegne najmanj volivcev

V drugem delu ugotavljamo, zakaj je udeležba na evropskih volitvah najnižja in katere ukrepe države sprejemajo za višanje volilne udeležbe.

Tema: Podkast
Podcast,

0 komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Zadnje objavljeno