Podprite Pod črto

Pod črto je neodvisen in neprofiten medijski projekt, ki ga z donacijami omogočate bralci. Z vašo podporo moč poglobljenega in preiskovalnega novinarstva usmerjamo v spremembe na bolje.  Ste torej pripravljeni na nove zgodbe? Podprite nas z donacijo po svojih zmožnostih.

 

Zakaj podpreti Pod črto z donacijo?

Ker menimo, da so razkritja in zgodbe na podcrto.si v javnem interesu, bralcem ne zaračunavamo branja člankov ali naročnine, prav tako pa oglaševalcem ne prodajamo oglasnega prostora. Naše delo je tako dolgoročno mogoče z donacijami, ki nam jih namenite bralci in donatorji. Delovanje Pod črto lahko podprete z izbrano letno donacijo ali pa nam namenite mesečno donacijo prek storitve PayPal Subscribe.

Podprite Pod črto v 2018

Zbranih 22.395€ od 25.000€

Podprite pisanje Pod črto v 2018 z enkratno letno donacijo v višini:

Izberi način plačila
Osebne informacije

Terms

Znesek donacije: 65€


* Podatki donatorjev, ki niso podjetja ali organizacije, so anonimni. V skladu s statutom Zavoda Pod črto zaradi transparentnosti našega delovanja z imenom in priimkom objavimo fizične donatorje v mesečnem poročilu, če v enem mesecu nakažejo donacijo v višini 1000 evrov ali več.

Redno spremljate naše delo? Omogočite nam čim večjo neodvisnost in podprite naše delo z redno mesečno donacijo:

Ste predstavnik podjetja, ki bi želelo podpreti naše delo z donacijo? Pišite nam na rok.grca@podcrto.si in pripravili vam bomo donatorsko pogodbo. Podjetja, ki že podpirajo naše delo.

Podatki za nakazilo prek spletne banke:

Namen: donacija
Koda namena: CHAR – Plačilo za dobrodelne namene
BIC/SWIFT: KBMASI2X
Številka TRR: SI56 0430 2000 2408 591
Referenca: brez (ali SI00 0000)
Naslov: Pod črto, zavod za ustvarjanje kakovostnega novinarstva, Tehnološki park 20, 1000 Ljubljana

Če imate težavo z izvedbo donacije, nam pišite na rok.grca@podcrto.si

Zakaj z donacijo podpreti projekt, kot je Pod črto?

Z donacijami omogočate, da so naše vsebine prosto dostopne vsem. Dolgoročni obstoj projekta Pod črto je mogoč, če bi ga bili bralci pripravljeni podpreti z donacijo v višini 5 do 10 evrov mesečno – se pravi s 60 do 120 evrov donacije letno. Seveda pa bomo veseli vsakršnega prispevka. Porabo sredstev in naše delo lahko redno spremljate v poročilih o delovanju, ki jih objavljamo vsak mesec.

Pod črto je neodvisen in neprofiten medij za preiskovalno novinarstvo, podatkovno novinarstvo in poglobljene zgodbe. Naše delo ni samo priprava in objava kakovostnih vsebin za bralce, v katerih obravnavamo pereče družbene probleme, ampak tudi vzpostavitev modela novinarstva, ki deluje kot “čuvaj demokracije” in prek opozarjanja na nepravilnosti vrši pritisk na odgovorne:

  • smo edini slovenski medij, specializiran za preiskovalno novinarstvo,
  • sistematično razkrivamo nepravilnosti in skušamo doseči, da jih odgovorni odpravijo,
  • tematike, ki se jih lotevamo, obdelamo poglobljeno in jim sledimo skozi čas,
  • naše preiskovalno delo, pridobivanje in analiza podatkov, na katerih temeljijo naše zgodbe, je poglobljeno, dolgotrajno in posledično ni poceni.

Nas trenutno ne morete podpreti finančno? Podprite nas s širjenjem glasu o projektu in naših vsebinah v živo ali na socialnih omrežjih Twitter in Facebook.

Hvala vsem, ki nas pri našem delu že podpirate. Z vašo pomočjo so naše zgodbe že povzročile spremembe na bolje.

 

Zadnje objavljeno