Brez vas ni mogoče: Podpri Pod črto z donacijo

Pod črto je prvi neodvisen in neprofiten medij za preiskovalno novinarstvo v Sloveniji. Ne prodajamo oglasnega prostora ali zaračunavamo naročnin, naše delovanje že od začetka omogočate bralci in podporniki z donacijami. Z vašo pomočjo moč novinarstva že pet let  usmerjamo v spremembe na bolje. Hvala za vašo donacijo – vsak evro šteje.

  Želim podpreti Pod črto z donacijo.

 

Kako podpreti Pod črto?

Delovanje Pod črto lahko podprete z izbrano letno donacijo ali pa nam namenite mesečno donacijo prek storitve PayPal Subscribe.
Donacijo nam lahko namenite tudi v kriptovalutah.

Podprite Pod črto v 2020

Podprite naše preiskovalno delo v letu 2020 z enkratno letno donacijo v višini:

Izberi način plačila
Osebne informacije

Terms

Znesek donacije: 65€


* V skladu s Kodeksom delovanja podatkov donatorjev, ki so fizične osebe, ne objavljamo javno. Izjema so donatorji fizične osebe, ki so v posameznem letu donirali več kot 10.000 (deset tisoč) evrov. Imena teh fizičnih oseb medij javno objavi.

Redno spremljate naše delo? Podprite naše delo z redno mesečno donacijo:

Ste predstavnik podjetja, ki bi želelo podpreti naše delo z donacijo? Pišite nam na ana.gabrovec@podcrto.si in pripravili vam bomo donatorsko pogodbo. Podjetja, ki že podpirajo naše delo.

Podatki za nakazilo prek spletne banke:

Namen: donacija
Koda namena: CHAR – Plačilo za dobrodelne namene
BIC/SWIFT: KBMASI2X
Številka TRR: SI56 0430 2000 2408 591
Referenca: brez (ali SI00 0000)
Naslov: Pod črto, zavod za ustvarjanje kakovostnega novinarstva, Tehnološki park 20, 1000 Ljubljana

Če imate težavo z izvedbo donacije, nam pišite na ana.gabrovec@podcrto.si

Zakaj z donacijo podpreti projekt, kot je Pod črto?

Z donacijami omogočate pripravo poglobljenih vsebin na Pod črto, ki so prosto in brez plačila dostopne vsem. Dolgoročni obstoj projekta Pod črto je mogoč, če bi nas bili bralci pripravljeni podpreti z donacijo v višini 5 do 10 evrov mesečno – se pravi s 60 do 120 evrov donacije letno. Seveda pa bomo veseli vsakršnega prispevka. Porabo sredstev in naše delo lahko redno spremljate v poročilih o delovanju, ki jih objavljamo tukaj.

Pod črto je neodvisen in neprofiten medij za preiskovalno novinarstvo, podatkovno novinarstvo in poglobljene zgodbe. Naše delo ni samo priprava in objava kakovostnih vsebin za bralce, v katerih obravnavamo pereče družbene probleme, ampak tudi vzpostavitev modela novinarstva, ki deluje kot “čuvaj demokracije” in prek opozarjanja na nepravilnosti vrši pritisk na odgovorne:

  • smo prvi slovenski medij, specializiran za preiskovalno novinarstvo,
  • sistematično razkrivamo nepravilnosti in skušamo doseči, da jih odgovorni odpravijo,
  • tematike, ki se jih lotevamo, obdelamo poglobljeno in jim sledimo skozi čas – od razkritja do spremembe,
  • naše preiskovalno delo, pridobivanje in analiza podatkov, na katerih temeljijo naše zgodbe, je poglobljeno, dolgotrajno in posledično ni poceni.

Nas trenutno ne morete podpreti finančno? Podprite nas s širjenjem glasu o projektu in naših vsebinah v živo ali na socialnih omrežjih Twitter in Facebook.

Hvala vsem, ki nas pri našem delu že podpirate. Z vašo pomočjo so naše zgodbe že povzročile spremembe na bolje.

Brez vas ne mogoče.

Hvala za vašo podporo,

ekipa Pod črto

 

Zadnje objavljeno