Na branje v 2015!

Bralke in bralci, zahvaljujemo se vam za vašo pozornost in podporo projektu Pod črto v letu 2014. Po kratkem predahu se z novimi vsebinami vračamo 5. januarja.

PodCrto

V tem tednu smo na Pod črto objavili poročilo, na podlagi katerega nam je EU zamrznila 400 milijonov evrov sredstev, izpostavili nezakonitosti podjetja Petrol pri oglaševanju tobačnih izdelkov in objavili dva interaktivna zemljevida – zemljevid podjetij, ki državi ne plačujejo davkov, in zemljevid podjetij, ki zaposlenim ne plačujejo prispevkov.

S to objavo zaključujemo niz prispevkov, ki smo jih za vas znotraj širših vsebinskih dosjejev pripravili in objavili v letu 2014. Po kratkem medprazničnem predahu se z novimi vsebinami vračamo 5. januarja 2015.

Na tem mestu bi se vam avtorji projekta Pod črto želeli zahvaliti za vso do sedaj izkazano podporo: za branje, deljenje naših vsebin in za to vašo podporo našemu delu in delovanju s pomočjo vaših donacij.

 

Želimo vam prijeten preskok v novo leto, se beremo!

Avtorji projekta Pod črto

 

Nastanek tega članka ste omogočili bralci z donacijami. Podpri Pod črto

Deli zgodbo 0 komentarjevVeč iz teme: Splošno

81 prispevkov

Fini delci v zraku: V Sloveniji bomo morali onesnaženost znižati za dve tretjini

Onesnaženje s finimi delci povzroča prezgodnja rojstva, bolezni in v Sloveniji več kot 800 preprečljivih smrti letno.

Tema: Okolje, Splošno
Članek,

Poplave v Sloveniji: potrebna bo dolgotrajna pomoč prizadetim

O trenutnih in prihajajočih potrebah na terenu smo govorili z gasilci, civilno zaščito in predstavniki humanitarnih organizacij. Obiskali smo tudi …

Tema: Splošno
Članek,

0 komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Zadnje objavljeno