Na branje v 2015!

Bralke in bralci, zahvaljujemo se vam za vašo pozornost in podporo projektu Pod črto v letu 2014. Po kratkem predahu se z novimi vsebinami vračamo 5. januarja.

PodCrto

V tem tednu smo na Pod črto objavili poročilo, na podlagi katerega nam je EU zamrznila 400 milijonov evrov sredstev, izpostavili nezakonitosti podjetja Petrol pri oglaševanju tobačnih izdelkov in objavili dva interaktivna zemljevida – zemljevid podjetij, ki državi ne plačujejo davkov, in zemljevid podjetij, ki zaposlenim ne plačujejo prispevkov.

S to objavo zaključujemo niz prispevkov, ki smo jih za vas znotraj širših vsebinskih dosjejev pripravili in objavili v letu 2014. Po kratkem medprazničnem predahu se z novimi vsebinami vračamo 5. januarja 2015.

Na tem mestu bi se vam avtorji projekta Pod črto želeli zahvaliti za vso do sedaj izkazano podporo: za branje, deljenje naših vsebin in za to vašo podporo našemu delu in delovanju s pomočjo vaših donacij.

 

Želimo vam prijeten preskok v novo leto, se beremo!

Avtorji projekta Pod črto

 

Nastanek tega članka ste omogočili bralci z donacijami. Podpri Pod črto

Deli zgodbo 0 komentarjevVeč iz teme: Splošno

77 prispevkov

Januar in februar na Pod črto: Problemi s plastiko, sprejem pravilnika o poklicnih boleznih in mednarodne preiskave

Zaključevali smo z večmesečno preiskavo o ravnanju z odpadno embalažo v Sloveniji in sodelovali pri mednarodni preiskavi o femicidu v …

Tema: Mesečna poročila, Splošno
Sporočilo uredništva,

November in december na Pod črto: Kaj vse smo naredili z vašo podporo?

Objavili smo dve novi epizodi podkasta in nadaljevanje teme o poklicnih boleznih, kjer se po treh desetletjih napovedujejo spremembe na …

Tema: Mesečna poročila, Splošno
Sporočilo uredništva,

0 komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Zadnje objavljeno