Bralke in bralci, vabljeni na druženje ob uspešnem štartu Pod črto 2.0

Vabimo vas, da se nam v četrtek, 6. novembra 2014, ob 18.00 pridružite v Poligonu, kjer bomo na kratko predstavili vizijo projekta, našega dela v prihodnjih mesecih in medijski model, h kateremu težimo.

logo brez

V zadnjih mesecih, po tem ko ste bralci z obljubami donacij podprli idejo projekta Pod črto, se je zgodilo ogromno. Razširili smo uredniško ekipo, ustanovili zavod, se vpisali v razvid medijev, vzpostavili sodelovanja, zasnovali novo rešitev spletne strani in pospešeno delali na vsebinah za portal. Vendar je vse to šele začetek.

Vabimo vas, da se nam v četrtek, 6. novembra 2014, ob 18.00 pridružite v Poligonu, kjer bova Anže in Taja na kratko predstavila vizijo projekta, našega dela v prihodnjih mesecih in medijski model, h kateremu težimo.

Predvsem pa je srečanje namenjeno temu, da se končno spoznamo, se v živo zahvalimo za vso do sedaj izkazano podporo, srečamo in predebatiramo vse tisto, za kar je število znakov v enem tvitu preveč omejujoče.

Dodajte torej v koledarje prvo, novembrsko druženje Pod črto in pridite posedet z nami v prostore kreativnega centra Poligon, ki je naš partner pri tem dogodku.

Nastanek tega članka ste omogočili bralci z donacijami. Podpri Pod črto

Deli zgodbo 0 komentarjevVeč iz teme: Splošno

76 prispevkov

November in december na Pod črto: Kaj vse smo naredili z vašo podporo?

Objavili smo dve novi epizodi podkasta in nadaljevanje teme o poklicnih boleznih, kjer se po treh desetletjih napovedujejo spremembe na …

Tema: Mesečna poročila, Splošno
Sporočilo uredništva,

Napovedujemo: Prva preiskovalna podkast serija na Pod črto

Kmalu boste lahko slišali, kaj je našo ekipo zaposlovalo zadnjih nekaj mesecev.

Tema: Splošno
Sporočilo uredništva,

0 komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Zadnje objavljeno