Bralke in bralci, vabljeni na druženje ob uspešnem štartu Pod črto 2.0

Vabimo vas, da se nam v četrtek, 6. novembra 2014, ob 18.00 pridružite v Poligonu, kjer bomo na kratko predstavili vizijo projekta, našega dela v prihodnjih mesecih in medijski model, h kateremu težimo.

logo brez

V zadnjih mesecih, po tem ko ste bralci z obljubami donacij podprli idejo projekta Pod črto, se je zgodilo ogromno. Razširili smo uredniško ekipo, ustanovili zavod, se vpisali v razvid medijev, vzpostavili sodelovanja, zasnovali novo rešitev spletne strani in pospešeno delali na vsebinah za portal. Vendar je vse to šele začetek.

Vabimo vas, da se nam v četrtek, 6. novembra 2014, ob 18.00 pridružite v Poligonu, kjer bova Anže in Taja na kratko predstavila vizijo projekta, našega dela v prihodnjih mesecih in medijski model, h kateremu težimo.

Predvsem pa je srečanje namenjeno temu, da se končno spoznamo, se v živo zahvalimo za vso do sedaj izkazano podporo, srečamo in predebatiramo vse tisto, za kar je število znakov v enem tvitu preveč omejujoče.

Dodajte torej v koledarje prvo, novembrsko druženje Pod črto in pridite posedet z nami v prostore kreativnega centra Poligon, ki je naš partner pri tem dogodku.

Nastanek tega članka ste omogočili bralci z donacijami. Podpri Pod črto

Deli zgodbo 0 komentarjevVeč iz teme: Splošno

80 prispevkov

Poplave v Sloveniji: potrebna bo dolgotrajna pomoč prizadetim

O trenutnih in prihajajočih potrebah na terenu smo govorili z gasilci, civilno zaščito in predstavniki humanitarnih organizacij. Obiskali smo tudi …

Tema: Splošno
Članek,

Floods in Slovenia: How to help those affected

How you can help those affected by the current flooding in Slovenia. (Latest update: 15 August 2023, 10:30) …

Tema: Splošno
Article,

0 komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Zadnje objavljeno