Z novimi zgodbami se vračamo avgusta

Hvala, ker ste nas v tem letu podpirali z donacijami, bodrili, konstruktivno kritizirali, podajali predloge, delili naše vsebine in predvsem - brali.

PodCrtoBeleynicaSocial

Če štejemo leta kot čas med enim in drugim poletjem, je za projektom Pod črto že skoraj eno leto delovanja v uradno registrirani obliki samostojnega medija. Hvala, ker ste nas v tem času podpirali z donacijami, bodrili, konstruktivno kritizirali, podajali predloge, delili naše vsebine in predvsem – brali.

Čez leto je večji del naših sil osredotočen na pripravo vsebin in tekoče delovanje, zato malo zatišna poletja izkoristimo za ostale vidike projekta Pod črto. Letos bomo vrhunec poletja po kratkem oddihu, namenjenem prevetritvi in ohladitvi možganov, posvetili strategijam za jesen in zimo ter pripravi novih preiskovalnih zgodb, s katerimi se vračamo avgusta.

Želite biti na tekočem z našimi razkritji? Naročite se na tedenske E-novice.

 

 

 

Nastanek tega članka ste omogočili bralci z donacijami. Podpri Pod črto

Deli zgodbo 0 komentarjevVeč iz teme: Splošno

77 prispevkov

Januar in februar na Pod črto: Problemi s plastiko, sprejem pravilnika o poklicnih boleznih in mednarodne preiskave

Zaključevali smo z večmesečno preiskavo o ravnanju z odpadno embalažo v Sloveniji in sodelovali pri mednarodni preiskavi o femicidu v …

Tema: Mesečna poročila, Splošno
Sporočilo uredništva,

November in december na Pod črto: Kaj vse smo naredili z vašo podporo?

Objavili smo dve novi epizodi podkasta in nadaljevanje teme o poklicnih boleznih, kjer se po treh desetletjih napovedujejo spremembe na …

Tema: Mesečna poročila, Splošno
Sporočilo uredništva,

0 komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Zadnje objavljeno