Hvala, da ste že 9 let z nami!

Veseli smo, da ste mnogi izmed naših prvih bralcev in donatorjev že devet let z nami. In da se vas je vmes pridružilo toliko novih.

Kampanjo #PodpriPodČrto za vas, kot vsako leto do sedaj, pripravljava Metod Blejec (oblikovanje) in Taja Topolovec (kreativa).

Pod črto ne bi bilo, če ne bi ideje o prvem neprofitnem preiskovalnem mediju v Sloveniji z donacijami podprli naši prvi bralci in donatorji. Takrat, leta 2014, se je zdela ideja, da nam bo zares uspelo – precej velikopotezna. In ne čisto verjetna.

Devet let kasneje smo veseli, da ste mnogi izmed naših prvih bralcev in donatorjev še vedno z nami. In da se vas je vmes pridružilo toliko novih – ki berete, poslušate, delite, komentirate in podpirate naše delo.

Z vašo pomočjo smo objavili vse preiskave in podkaste do sedaj, objavljeni članki se sedaj štejejo že v stotinah. Prav tako pa vaša podpora omogoča, da našim preiskavam in preiskovalnim serijam po objavi sledimo – vse do spremembe na bolje.

Sistemske spremembe vzamejo veliko časa, mnogokrat traja leta, da do spremembe zares pride, zato je vztrajnost (in vztrajanje) pri našem delu še kako pomembno. In prav to omogočate s svojo podporo vi, naši donatorji.

Kot vsako leto smo tudi letos zagnali našo kampanjo #PodpriPodČrto.

Veseli bomo, če se ji boste pridružili, jo delili in nas, če si to lahko privoščite, podprli po svojih zmožnostih. Vsaka donacija šteje. Z njo nam sporočate, da se vam zdi preiskovalno novinarstvo na Pod črto pomembno.

Če ste se nam pridružili nedavno ali pa že nekaj časa spremljate naše delo in bi nas sedaj radi podprli, povzemamo, kako je to mogoče narediti:

V vsakem primeru smo veseli, da ste tukaj z nami in da gremo skupaj proti desetki.

_______________________________________________________

Taja Topolovec je odgovorna urednica, direktorica in ustanoviteljica Pod črto. Kdo vse ustvarja Pod črto.

Nastanek tega članka ste omogočili bralci z donacijami. Podpri Pod črto

Več o: #9 let Pod črto #podpri pod črto

Deli zgodbo 0 komentarjevVeč iz teme: O Pod črto

Kaj, kako in zakaj delamo na Pod črto.

51 prispevkov

Marec in april na Pod črto: Prvi Teden preiskovalnega novinarstva, začetek praznovanja 10. obletnice in nove preiskave

Izvedli smo prvi Teden preiskovalnega novinarstva in tako otvorili praznovanje 10. obletnice Pod črto, pripravljali nove preiskave in gostovali v …

Tema: Mesečna poročila, O Pod črto
Sporočilo uredništva,

Pregled leta 2023: Kaj vse smo preiskali z vašo pomočjo?

Pet novih tem, sodelovanje pri mednarodnih preiskavah in nova sistemska sprememba na bolje.

Tema: O Pod črto
Sporočilo uredništva,

0 komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Zadnje objavljeno