Open data srečanja

Open data srečanja so redna neformalna srečanja posameznikov in ustvarjalcev projektov, ki se ukvarjamo z zbiranjem, analizo, vizualizacijo in omogočanjem prostega dostopa do podatkov. Srečanja so odprta za vse, tudi tiste, ki bi se s temo radi šele seznanili ali spoznali ostale člane #OpenData skupnosti.

Srečanja bodo potekala nekajkrat letno v prostorih Kreativnega centra Poligon na Tobačni ulici 5 v Ljubljani (glej zemljevid na koncu strani). O dogodkih bomo vse zainteresirane obvestili prek Open data novic, na katere se lahko prijavite na dnu strani. Obvestila o dogodkih bomo obenem objavili tudi na spletni strani podcrto.si.

Vsako srečanja ponuja tudi možnost neformalne predstavitve projektov, ki so na kakršen koli način povezani z odprtimi podatki. Na voljo je računalnik z internetno povezavo in projektor s platnom. Projekti so lahko profesionalni, ali pa takšni, s katerimi se ukvarjate v prostem času. Če bi radi na srečanju soudeležencem predstavili svoj projekt in ostale povprašali za mnenje ali nasvet, ste več kot dobrodošli. Prosimo vas le, da nam pred tem na naslov anze@podcrto.si na kratko sporočite, kakšen projekt želite predstaviti, da se dogovorimo za vse potrebno.

Prijava na Open data novice

Na novice o Open data dogodkih se lahko prijavite v spodnjem obrazcu. Prijavljenim bomo na zbrane e-naslove pošiljali izključno informacje, ki so povezane z Open data srečanji. E-naslovov in ostalih informacij o prijavljenih ne bomo posredovali nikomur.Zemljevid: lokacija Kreativnega centra Poligon

Zadnje objavljeno